Kunsten å dyrke snittblomster

kr 450,00

Kategori:

Dyrking av snittblomster i egen hage er blitt en interesse for mange. Flere og flere dyrker, høster og binder buketter og har stor glede av det. Blomstene gir muligheter til dyrking på alle nivåer, det samme gjør binderiet. Å komme i gang med å dyrke snittblomster selv, er ikke så vanskelig som du tror. Det er en lett tilgjengelig hobby for mange. Denne boken er skrevet til deg som dyrker eller ønsker å dyrke blomster, masse blomster.

Forfatterne av boken har hatt blomsterdyrking og blomsterbinding som levevei i en årrekke. De har mye kompetanse og mange erfaringer som de deler med deg. Boken er innholdsrik og raus i formidlingen, og den kan også brukes som et oppslagsverk. Boken er delt inn i tre deler: dyrking, planteportretter og høst og bruk. Her kan du lese om alt fra gjødsling og vanning, til såtidspunkt og høstestadium. Du vil få både kunnskap om og inspirasjon til bruk av blomstene.

Forfatterne, Anja Bruland og Ida Tindeskog, har drevet Blomsterhagen på Abildsø fra 2009 og har hele tiden vært toneangivende for den nye bølgen av lokale blomsterprodusenter i Norden. Anja har tidligere gitt ut boken Buketter fra Blomsterhagen (Cappelen Damm).

Veronika Moen er kunstner og fotograf og har fotografert de fleste bildene i boken. I slutten av boken deler hun noen tips om hvordan du kan ta bedre bilder av blomstene dine. Veronika har tidligere gitt ut boken Style med stil (eget forlag).

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Kunsten å dyrke snittblomster”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *