Om oss

Vår historie

Studioblomst ble grunnlagt med en visjon om å endre blomsternæringen ved å tilby et bærekraftig og naturlig alternativ. Velkommen til Studioblomst, som drives av kunstner og fotograf Veronika Moen. Med en lidenskap for blomster har Veronika utforsket bærekraftige blomsterbinderi- og floristiske teknikker gjennom utdannelsen Slow Flowers ved Gunnebo Slott och Trädgårdar, fullført med suksess i 2023. Denne reisen inspirerte til ideen om å dyrke og arbeide med tørkede blomster.

Fra frø til tørket

Veronika erkjenner utfordringene i dagens blomsterindustri, preget av kjemikalier og langreiste blomster. Tørkede blomster, som tilsynelatende kan være et bedre alternativ, er dessverre heller ikke immune mot denne problematikken. Mange tørkede blomster har gjennomgått langvarig reise, varmebehandling, bleking og kjemiske behandlinger som påvirker deres nedbrytbarhet og resirkulerbarhet.

 

Studio Blomst sine tørkede blomster representerer mer enn enkle arrangementer; de er et bærekraftig valg. Vi utfordrer konvensjonene ved å tilby blomster som respekterer naturen og styrker økosystemet ved å være kjemikaliefrie- og naturlig tørket. Enten du trenger blomster til arrangementer eller ønsker å integrere naturen i ditt hjem, står vi til tjeneste med langvarige, naturlige og bærekraftige blomsterbuketter, oppsatser, kranser eller installasjoner.

 

Vårt unike skille ligger i vår forpliktelse til kjemikaliefrie og naturlig tørkede blomster, dyrket med fokus på biologisk mangfold og jordhelse. Velkommen til vår verden der blomster uttrykker skjønnhet og bærekraft i perfekt harmoni. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.Elsker du våre tørka blomster? Meld deg på for eksklusive tilbud og oppdateringer om produkter.

STUDIO BLOMST

Hei@studioblomst.no

Org nr 918 461 663

 

PRODUKTER

  • Kranser
  • Trykksaker
  • Blomster og utstyr

© 2024 STUDIO BLOMST All Rights Reserved